Dystrybucja produktów na przykładzie wyrobów cukierniczych firmy Jago.

25 października 2015 0 Przez administrator

Wstęp……….3

Rozdział 1.
Istota dystrybucji i struktura kanalów dystrybucji

1.1. Pojęcie dystrybucji………. 4
1.2. Rodzaje i Funkcje dystrybucji ……….6
1.3. Pojęcie i istota kanalów dystrybucji ……….11
1.4. Czynniki wpływajace na wybór kanalów dystrybucji………. 24
Podsumowanie ……….30


Rozdział 2.
Posrednicy w kanalach dystrybucji

2.1. Istota i funkcje handlu hurtowego ……….32
2.2. Klasyfikacja posredników hurtowych ……….34
2.3. Funkcje i klasyfikacja detalistów ……….39
Podsumowanie ……….45


Rozdział 3.
Ogólna charakterystyka firmy „JAGO”

3.1. Rynek i otoczenie firmy………. 46
3.2. Historia firmy Jago ……….48
3.3. Pozycja rynkowa firmy – analiza SWOT ……….51
Podsumowanie ……….56


Rozdział 4.
System dystrybucji produktów w firmie „JAGO”

4.1. Charakterystyka sprzedaży w firmie „JAGO”………. 57
4.2. Docelowe segmenty rynku ……….60
4.3. Funkcjonowanie kanalów dystrybucji w firmie „JAGO”………. 61
4.4. Ocena funkcjonowania kanalów dystrybucji w firmie „JAGO” i propozycja zmian………. 69


Podsumowanie ……….71
Zakończenie ……….72
Literatura ……….73
Spis rysunków………. 74
Spis tabel………. 74