Jakość usług gastronomicznych w wybranych obiektach hotelarskich

21 października 2015 0 Przez administrator


Wstęp………..3

Rozdział I.
Cel, zakres i metodyka pracy………..4

Rozdział II.
Podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa

2.1. Definicja i istota obiektów hotelarskich………..5
2.2. Kategoryzacja obiektów hotelarskich………..11
2.3. Części składowe obiektu hotelarskiego………..16
2.4. Rodzaje zakładów gastronomicznych w obiektach hotelarskich………..23


Rozdział III
Usługa hotelarska jako produkt

3.1. Usługi świadczone w obiekcie hotelarskim………..25
3.2. Rodzaje zakładów gastronomicznych w obiekcie hotelarskim………..29
3.3. Rodzaje usług gastronomicznych świadczonych w obiekcie hotelarskim………..32


Rozdział IV
Analiza ofert usług gastronomicznych w wybranych zakładach hotelarskich

4.1. Mercure Grand Hotel w Warszawie ………..39
4.2. Hotel Mrongovia w Mrągowie………..43
4.3. Hotel Dwór Oliwski w Gdańsku………..47
4.4. Hotel Belvedere w Zakopanem………..51


Zakończenie………..55
Bibliografia ………..58
Spis ilustracji