Motywy zachowan wspólczesnych konsumentów na rynku usług gastronomicznych na przykładzie firmy XYZ
23 października 2015
Wstęp 10
Rozdział 1.
Zagadnienia metodologiczne
1.1. Problem i cele badan ………13
1.2. Hipotezy badawcze……… 17
1.3. Metoda i organizacja badan ………20
1.4. Charakterystyka badanej populacji ………22
1.5. Charakterystyka badanego przedsiębiorstwa XYZ ………26
Rozdział 2.
Rynek usług gastronomicznych w Polsce
2.1. Istota i rola gastronomii we wspólczesnej gospodarce rynkowej ………33
2.2. Pojęcie gastronomii i jej funkcje ………34
2.3. Formy gastronomii. ………39
2.3.1. Kryteria klasyfikacji zakladów gastronomicznych ………39
2.4. Podsystemy gastronomii w gospodarce rynkowej ………40
2.5. Rodzaje zakladów gastronomicznych ………41
2.6. Przychody z działalności gastronomicznej w 2009 roku ………44
2.6.1. Przewidywane trendy na polskim rynku gastronomicznym ………45
2.7. Preferencje i gusta wspólczesnych konsumentów ………46
2.8. Charakterystyka rynku usług gastronomicznych ………49
2.8.1. Centra handlowe ………49
2.8.2. Stacje benzynowe ………53
2.8.3. Rynek kawy ………53
2.8.4. Fast food ………55
2.8.5. Pizzerie ………56
2.8.6. Sushi ………56
2.8.7. Casual dining ………57
Rozdział 3.
Istota marketingu w gastronomii
3.1. Pojęcie i specyfika marketingu w gastronomii ………59
3.2. Usluga gastronomiczna jako produkt ………59
3.2.1. Poziomy i elementy produktu w gastronomii……… 61
3.3. Postepowanie nabywców na rynku ………63
3.3.1. Modele zachowan konsumentów ………65
Rozdział 4.
Motywy i zachowania nabywców usług gastronomicznych w opinii respondentów
4.1. Preferencje i gusta respondentów ………70
4.2. Czynniki wpływajace na atrakcyjnosc oferty gastronomicznej ………76
4.3. Lokalizacja i dostepnosc firmy XYZ……… 85
4.4. Czestotliwosc korzystania z usług gastronomicznych ………86
4.5. Ocena oferowanych usług w opinii respondentów……… 91
Uogólnienia i wnioski ………94
Bibliografia……… 96
Aneks
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|