Ocena spozycia warzyw i owoców w populacji gimnazjalistów.
17 października 2015
Wstęp…….3
Rozdział I.
Czesc teoretyczna…………5
1. Charakterystyka wieku i opis wieku dorastania
2. Zasady racjonalnego zywienia młodzieży gimnazjalnej
2.1. Norma zywienia
2.2. Dzienna racja pokarmowa
3. Znaczenie warzyw i owoców w diecie
3.1. Wpływ wybranych substancji zawartych w warzywach i owocach na stan zdrowia mlodziezy
3.1.1. Witaminy
3.1.2. Skladniki mineralne
3.1.3. Blonnik pokarmowy
3.1.4. Substancje antyoksydacyjne
3.1.5. Inne substancje o dzialaniu przeciwnowotworowym
Rozdział II.
Czesc praktyczna………..37
1. Cel pracy
2. Material i metody
3. Wyniki badan i ich omówienie
4. Wnioski
5. Aneks………50
6. Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|