Operator logistyczny jako organizator usług transportowych(na przykładzie przedsiębiorstwa logistycznego)
25 października 2015
Wstęp……….4
Rozdział 1.
Identyfikacja organizacji i nadzoru transportu produktów spozywczych przez przedsiebiorstwo bedace operatorem logistycznym
1.1. Funkcje przedsiębiorstwa, jako operatora logistycznego, w procesię transportu produktów spozywczych ……….8
1.2. Procedury organizacji dostaw artykulów spozywczych w relacji dostawca – klient ……….10
1.3. Specyfika organizacji transportu artykulów spozywczych………. 19
1.4. Organizacja nadzoru transportu produktów spozywczych………. 29
1.5. Wnioski 34
Rozdział 2.
Ocena organizacji i realizacji usług transportowych przez firme xxx jako operatora logistycznego
2.1. Ocena funkcji realizowanych przez firme XXX jako operatora logistycznego………. 35
2.2. Ocena procedur organizacji dostaw artykulów spozywczych w relacji dostawca – klient w firmie XXX………. 40
2.3. Ocena organizacji transportu artykulów spozywczych przez firme XXX………. 49
2.4. Wnioski 51
Rozdział 3.
Postulatywne sposoby doskonalenia organizacji usług transportowych w przedsiębiorstwie logistycznym XXX
3.1. Proponowane funkcje przedsiębiorstwa XXX jako operatora logistycznego w organizacji przewozów artykulów spozywczych ……….53
3.2. Proponowane procedury organizacji dostaw artykulów spozywczych w relacji firma XXX – klient ……….55
3.3. Proponowane procedury organizacji nadzoru realizacji przewozów artykulów spozywczych w firmie XXX ……….57
Zakończenie………. 61
Wykaz literatury ……….64
Wykaz tabel, rysunków i zalaczników ……….66
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|