Plan promocji na przykładzie restauracji XYZ
23 października 2015
Wstęp…………2
Rozdział I.
Teoretyczne podstawy promocji
1.1. Istota promocji………… 4
1.2. Instrumenty promocji………… 7
1.2.1. Reklama………… 7
1.2.2. Public relations …………13
1.2.3. Promocja sprzedazy………… 15
1.2.4. Sprzedaz osobista………… 17
1.3. Strategia promocji………… 19
Rozdział II
Charakterystyka Nowego Dworu Mazowieckiego
2.1. Historia Nowego Dworu Mazowieckiego………… 23
2.2. Charakterystyka Nowego Dworu Mazowieckiego …………25
2.3. Rodzaje zakladów gastronomicznych w Nowym Dworze Mazowieckim………… 27
Rozdział III.
Plan promocji restauracji meksykanskiej 'XYZ’ wedlug modelu 6M
3.1. Charakterystyka restauracji………… 29
3.2. Cele promocji………… 29
3.3. Odbiorcy dzialan promocyjnych………… 30
3.4. Kanały dystrybucji i narzedzi promocyjnych………… 31
3.5. Budżet promocji………… 32
3.6. Organizacja i koordynacja dzialan promocyjnych………… 33
3.7. Badanie efektywnosci promocji………… 35
Zakończenie………… 37
Bibliografia………… 39
Spis tabel, schematów i rysunków………… 41
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|