Projekt usprawnien ergonomicznych procesu produkcji w aspekcie systemu HACCP w piekarni XYZ
26 października 2015
Wprowadzenie………3.
Rozdział 1.
Charakterystyka systemu HACCP.
1.1 Podstawowe informacje o systemie HACCP………5.
1.2 GMP i GHP jako podstawa wprowadzenia systemu analizy zagrozen i krytycznych punktów kontroli………8.
1.3 Zasady systemu HACCP………11.
1.4 System HACCP w ujęciu prawnym w Polsce………15.
Rozdział 2.
Charakterystyka piekarni.
2.1 Podstawowe dane o piekarni, jej pracownikach i ogólnych zasadach zachowania higieny………16.
2.2 Asortyment, dostawcy i przebieg procesów technologicznych………19.
2.3 Ergonomiczne warunki pracy piekarza………30.
Rozdział 3.
System analizy zagrozen i krytycznych punktów kontroli w piekarni XYZ.
3.1 Analiza zagrozen zwiazana z personelem, otoczeniem produkcji, przyjeciem surowców i magazynowaniem………33.
3.2 Analiza HACCP procesu produkcji w piekarni………37.
3.3 Wykaz punktów kontrolnych i krytycznych punktów kontroli………41.
Rozdział 4.
Proponowane usprawnienia procesu produkcji w oparciu o system HACCP………43.
Podsumowanie………47.
Bibliografia………48.
Spis tabel:………50.
Spis rysunków:………50.
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|