Analiza rynku produktów żywnościowych w proszku Nikt nie ocenił. Bądź pierwszy

2 stycznia 2023 0 Przez administrator


Wstęp……….. 8

1. Cel i zakres pracy ………..9

2. Przegląd piśmiennictwa
2.1. Charakterystyka żywności w proszku ………..10
2.2. Charakterystyka wybranych koncentratów spożywczych ………..11
2.2.1. Koncentraty obiadowe w proszku ………..12
2.2.2. Koncentraty sosów ………..12
2.2.3. Koncentraty drugich dań……….. 13
2.2.4. Koncentraty zup ………..13
2.2.5. Koncentraty ciast w proszku ………..14
2.2.6. Koncentraty lodów w proszku……….. 15
2.2.7. Koncentraty deserów ………..15
2.2.8. Koncentraty przypraw do potraw ………..16
2.2.9. Koncentraty napojów ………..17
2.3. Metody otrzymywania produktów w proszku ………..18
2.4. Właściwości żywności w proszku ………..19
2.5. Dodatki stosowane do żywności w proszku ………..20

3. Część praktyczna pracy……….. 25

Podsumowanie i wnioski ………..41
Spis piśmiennictwa ………..44
Aneks ………..48

Oceń

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto