Charakterystyka i ocena asortymentu żywności typu Fair Trade i Slow Food w wybranych sklepach
3 marca 2019
I. Wstęp.
II. Cel i zakres pracy.
III. Przegląd literatury.
1. Ruch Fair Trade.
1.1. Definicja ruchu Fair Trade
1.2. Ruch Fair Trade na świecie i w Polsce.
1.3. Zasady i metody Fair Trade na przykładzie kawy.
1.4. Ocena działań i efektów Sprawiedliwego Handlu.
2. Ruch Slow Food.
2.1. Definicja ruchu Slow Food
2.2. Geneza założenia ruchu i jego znaczenie.
2.3. Ruch Slow Food na świecie i w Polsce.
2.4. Produkcja Slow Food w Polsce.
3. Porównanie systemów produkcji Fair Trade i Slow Food.
IV. Badania własne.
1. Analiza występowania produktów Fair Trade w wybranych sklepach
2. Analiza występowania produktów Slow Food w wybranych sklepach
Podsumowanie.
Stwierdzenia i wnioski.
Bibliografia.
Spis rysunków.
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|