Czynniki wpływajace na jakosc wedlin
25 października 2015
Wstęp………..2
Rozdział I
Rynek miesny w Polsce i w krajach Unii Europejskiej.
1.1.Ogólna charakterystyka branzy miesnej………..5
1.2.Sytuacja przemyslu miesnego przed integracja z UE………..7
1.3.Przemysl miesny w obliczu integracji z Unia Europejska………..10
1.4.Konsument na rynku miesa w Polsce i UE………..11
1.5.Branza miesna – stan po integracji z UE………..15
Rozdział II
Jakość wedlin.
2.1. Pojęcie jakosci………..19
2.2. Czynniki i wymagania determinujace jakosc zywnosci ………..28
2.3. Przeglad wybranych systemów zapewnienia jakosci………..40
2.4. Systemy zarządzania srodowiskowego………..52
2.5. Perspektywy i kierunki rozwoju przemyslu miesnego………..56
2.6. Znaczenie dystrybucji oraz promocji na rynku miesa i jego przetworów ………..58
Rozdział III
Badania wlasne.
3.1. Metody badan i oceny przetworów miesnych………..61
3.2 Badania wlasne………..62
3.3 Wyniki………..68
Zakończenie………..74
Bibliografia………..77
Spis rysunków………..80
Spis tabel………..81
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|