Czynniki wpływajace na jakosc wedlin


Wstęp………..2

Rozdzial I
Rynek miesny w Polsce i w krajach Unii Europejskiej.

1.1.Ogólna charakterystyka branzy miesnej………..5
1.2.Sytuacja przemyslu miesnego przed integracja z UE………..7
1.3.Przemysl miesny w obliczu integracji z Unia Europejska………..10
1.4.Konsument na rynku miesa w Polsce i UE………..11
1.5.Branza miesna – stan po integracji z UE………..15


Rozdzial II
Jakość wedlin.

2.1. Pojecie jakosci………..19
2.2. Czynniki i wymagania determinujace jakosc zywnosci ………..28
2.3. Przeglad wybranych systemów zapewnienia jakosci………..40
2.4. Systemy zarządzania srodowiskowego………..52
2.5. Perspektywy i kierunki rozwoju przemyslu miesnego………..56
2.6. Znaczenie dystrybucji oraz promocji na rynku miesa i jego przetworów ………..58


Rozdzial III

Badania wlasne.
3.1. Metody badan i oceny przetworów miesnych………..61
3.2 Badania wlasne………..62
3.3 Wyniki………..68


Zakończenie………..74
Bibliografia………..77
Spis rysunków………..80
Spis tabel………..81

 

Zobacz wszystkie tematy z podanej kategorii

Zostaw komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>