Dieta w ciąży i w połogu

5 marca 2019 0 Przez administrator


Wstęp………..3

1. Założenia i cel pracy……….5

2. Teoria żywienia i znaczenie zdrowego żywienia……….6

3. Dieta a suplementy diety……….11

4. Ciąża – szczególny okres w życiu kobiety……….14

5. Znaczenie prawidłowej diety i suplementacji w czasie tuż przed ciążą……….20

6. Prawidłowa dieta kobiet w ciąży

6.1. Wprowadzenie……….25
6.2. Składniki budulcowe……….26
6.3. Witaminy……….28
6.4. Składniki mineralne……….34


7. Optymalna suplementacja w ciąży……….41

8. Odżywianie się podczas laktacji i jego znaczenie dla zdrowia dziecka……….47

Podsumowanie i wnioski……….49
Piśmiennictwo……….52
Streszczenie i słowa kluczowe……….56

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto