Fotografia kulinarna jako nowy typ fotografii użytkowej
10 listopada 2019
Wstęp
Rozdział 1
Podstawy fotografii użytkowej
1.1. Oświetlenie scenerii w fotografii
1.2. Kompozycja i kadrowanie
1.3. Rejestrowany obraz a jego dynamika
1.4. Zarys fotografii reklamowej
1.5. Fotografia cyfrowa
Rozdział 2
Istota i podstawowe zagadnienia fotografii kulinarnej
2.1. Krótka historia fotografii kulinarnej
2.2. Sprzęt do fotografii kulinarnej – przykłady
2.3. Specyfika fotografowania żywności – motyw fotograficzny i jego otoczenie w fotografii kulinarnej
2.4. Głębia ostrości i oświetlenie w fotografii kulinarnej
2.5. Estetyka fotografii kulinarnej – kreatywność kompozycji i stylizacja
Rozdział 3
Kanały dystrybucji fotografii kulinarnej i przykłady zastosowania fotografii kulinarnej
3.1. Blogi i media społecznościowe – omówienie przykładów
3.2. Książki kucharskie – omówienie przykładów
3.3. Menu – omówienie przykładów
3.4. Dodatkowe wskazówki na uzyskanie fotografii lepszej jakości
Zakończenie
Spis przypisów
Spis tabel i rysunków
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|