Franchising w Polsce na przykładzie Sfinks Polska S.A.
20 października 2015
Wstęp………2
Rozdział 1.
Geneza, pojecie i typy franchisingu
1.1 Definicje……… 4
1.2 Formy i typy franchisingu……… 5
1.3. Rozwój franchisingu na swiecie ………9
1.4. Zakres regulacji prawnej……… 12
1.5. Umowa franchisingowa……… 13
1.6. Pakiet franchisingowy ………14
Rozdział 2.
Franchising w Polsce w branzy gastronomicznej
2.1. Wartość rynku gastronomicznego w Polsce……… 22
2.2. Lokale franchisingowe w Polsce……… 25
2.3. Nowe trendy gastronomiczne ………38
2.4. Liderzy w branzy ………39
2.5. Branza gastronomiczna wedlug typów franchisingu……… 40
2.6. Perspetkywy i zagrozenia ………41
Rozdział 3.
System franchisingowy sieci restauracji Sfinks Polska S.A.
3.1. Struktura spółki oraz jej organizacja……… 46
3.2. Historia oraz strategia Sfinks Polska S.A. ………50
3.3. Sfinks Polska S.A., a liderzy konceptów casual dining w Polsce……… 59
Zakończenie ………68
Bibliografia ………70
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|