Gospodarka wodno-ściekowa w zakładzie mleczarskim we XYZ.
6 marca 2019
Rozdział I.
Woda na ziemi
1.1 Budowa i właściwości wody ……….2
1.2 Rodzaje wód ……….6
1.2.1 Wody powierzchniowe………. 7
1.2.2 Wody podziemne ……….8
1.3 Woda jako rozpuszczalnik………. 10
Rozdział II.
Gospodarka wodno-ściekowa
2.1 Pojęcie gospodarki wodnej ……….13
2.2 Definicja ścieku………. 15
2.3 Ścieki z działalności gospodarczo-przemysłowej ……….17
Rozdział III.
Spółdzielnia mleczarska w XYZ
3.1 Profil produkcji i usług ……….19
3.2 Ogólna charakterystyka kondycji ekonomicznej zakładu ……….21
3.3 Porównanie stosowanych technologii w Zakładzie z wymogami Najlepszej Dostępnej Techniki BAT………. 22
3.4 Parametry pracy instalacji i urządzeń przy normalnej i zmniejszonej wydajności produkcji ……….24
3.5 Podstawy prawne działalności Spółdzielni mleczarskiej w XYZ ……….25
Rozdział IV.
Gospodarka wodno-ściekowa w spółdzielni mleczarskiej w XYZ
4.1 Warunki poboru wody ………. 27
4.2 Emisja zanieczyszczeń do wód w warunkach odbiegających od normalnych ………. 28
4.3 Zrzuty ścieków ………. 30
4.4 Charakterystyka środowiska w rejonie działania Zakładu ………. 36
Rozdział V.
Ocena gospodarki wodno-ściekowej w zakładzie mleczarskim w XYZ ……….38
Bibliografia ……….41
Spis tabel ………. 42
Spis rysunków ………. 43
Spis wykresów ………. 44
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|