Konkurencyjność organizacji

11 października 2020 0 Przez administrator


Wstęp

Rozdział I
Konkurencyjność przedsiębiorstw

1.1. Pojęcie i kryteria konkurencyjności
1.2. Istota konkurencyjności
1.3. Czynniki wpływające na konkurencyjność przedsiębiorstw

Rozdział II
Kultura organizacyjna i klimat organizacyjny przedsiębiorstwa

2.1. Pojęcie kultury organizacyjnej oraz klimatu organizacyjnego
2.2. Czynniki warunkujące klimat organizacyjny
2.3. Typologia kultur organizacyjnych

Rozdział III
Pozytywny Potencjał Organizacji

3.1. Istota i rozwój pojęcia Pozytywnego Potencjału Organizacji
3.2. Struktura Pozytywnego Potencjału Organizacji
3.3. Znaczenie PPO dla zachowań pracowniczych

Rozdział IV
Analiza konkurencyjności kulturowej w koncepcji pozytywnej organizacji w badanej organizacji

4.1. Charakterystyka badanej organizacji
4.2. Metoda badawcza
4.3. Interpretacja wyników badań – model konkurencyjności kulturowej w Pozytywnym Potencjale Organizacji

Zakończenie
Bibliografia
Spis tabel
Spis wykresów
Aneks