Kultura organizacyjna przedsiębiorstwa

7 grudnia 2021 0 Przez administrator


Wstęp

Rozdział I
Teoretyczne podstawy kultury organizacyjnej

1.1 Istota i definicja kultury oraz kultury organizacyjnej
1.2 Elementy składowe kultury organizacyjnej
1.3 Funkcje kultury organizacyjnej
1.4 Rodzaje kultury organizacyjnej

Rozdział II
Charakterystyka badanego przedsiębiorstwa Nestle S.A.

2.1 Historia firmy
2.2 Przedmiot działalności
2.3 Organizacja i zatrudnienia
2.4 Otoczenie i pozycja na rynku
2.5 Wyniki działalności w latach 2016-2020

Rozdział III
Analiza i ocena kultury organizacyjnej firmy Nestle S.A.

3.1 Artefakty
3.2 Strategie, normy i wartości
3.3 Założenie podstawowe
3.4 Wyniki końcowe i podsumowanieZakończenie

Bibliografia
Źródła internetowe
Spis tabel
Wykaz rycin
Spis wykresów