Logistyczne i marketingowe aspekty dystrybucji produktów spozywczych.

Wstęp………3

Rozdzial I.
Dystrybucja jako element marketing-mix………5

1.1. Ogólna charakterystyka elementów marketing-mix
………5
1.2. Rola dystrybucji w strategii marketingowej………15
1.3. Planowanie dystrybucji………21
1.4. Kanały dystrybucji i czynniki determinujace ich
wybór………24

Rozdzial II.
Logistyka jako zespół dzialan zarządzania
dystrybucja………31

2.1. Modelowanie systemu logistycznego w dystrybucji
………32
2.2. Dobór uczestników kanalu dystrybucji………37
2.3. Struktura czynnosciowa dzialan logistycznych w
dystrybucji………42


Rozdzial III.
Specyfika produktu spozywczego i jego
rynku………49

3.1. Produkt spozywczy w klasyfikacji marketingowej
………49
3.2. Struktura produktu spozywczego………55
3.3. Kanały dystrybucji produktów spozywczych w
Polsce………62


Rozdzial IV.
Dystrybucja produktów na rynku spozywczym
………67

4.1. Charakterystyka przedsiębiorstwa………68
4.2. Organizacja systemu dystrybucji………70
4.3. Zarządzanie działania mi logistycznymi………77


Zakończenie………76
Bibliografia………79

 
Promocja 50 % !!! 2,46 zł zamiast 4,96 zł Promocja do końca miesiąca Promocja 50 % !!! 2,46 zł zamiast 4,96 zł Promocja do końca miesiąca

ZOBACZ WSZYSTKIE Z PODANEJ KATEGORII

Zostaw komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Regulamin strony