Logistyczne i marketingowe aspekty dystrybucji produktów spozywczych.

23 października 2015 0 Przez administrator

Wstęp………3

Rozdział I.
Dystrybucja jako element marketing-mix………5

1.1. Ogólna charakterystyka elementów marketing-mix
………5
1.2. Rola dystrybucji w strategii marketingowej………15
1.3. Planowanie dystrybucji………21
1.4. Kanały dystrybucji i czynniki determinujace ich
wybór………24

Rozdział II.
Logistyka jako zespół dzialan zarządzania
dystrybucja………31

2.1. Modelowanie systemu logistycznego w dystrybucji
………32
2.2. Dobór uczestników kanalu dystrybucji………37
2.3. Struktura czynnosciowa dzialan logistycznych w
dystrybucji………42


Rozdział III.
Specyfika produktu spozywczego i jego
rynku………49

3.1. Produkt spozywczy w klasyfikacji marketingowej
………49
3.2. Struktura produktu spozywczego………55
3.3. Kanały dystrybucji produktów spozywczych w
Polsce………62


Rozdział IV.
Dystrybucja produktów na rynku spozywczym
………67

4.1. Charakterystyka przedsiębiorstwa………68
4.2. Organizacja systemu dystrybucji………70
4.3. Zarządzanie działania mi logistycznymi………77


Zakończenie………76
Bibliografia………79