Produkt bankowy w świetle koncepcji marketingu na przykładzie banku spółdzielczego w Żywcu
1 marca 2019
Wstęp………..4
Rozdział I
Produkt bankowy i jego miejsce w koncepcji marketingu.
1.Pojęcie produktu i jego funkcje………..6
2.Usługa bankowa jako oferta rynkowa………..9
3.Miejsce i znaczenie marketingu w banku………..11
4.Cykl życia produktu na przykładzie usługi bankowej………..14
5.Cechy strategii produktowych banku………..18
6.Produkt bankowy w ujęciu marketingu – mix………..21
Rozdział II
Bank Spółdzielczy jako podmiot rynku.
1.Historia Banku Spółdzielczego………..26
2.Struktura organizacyjna Banku Spółdzielczego………..35
3.Znaczenie personelu w działalności usługowej Banku Spółdzielczego………..39
4.Struktura oferty i charakterystyka operacji bankowych………..41
Rozdział III
Ocena działalności Banku Spółdzielczego w opinii respondentów.
3.1.Metodologia badań bezpośrednich………..48
3.2.Charakterystyka respondentów ……….. 53
3.3.Ocena działań marketingowych w usługach bankowych w opiniach badanych………..58
Zakończenie………..67
Bibliografia………..69
Spis tabel………..71
Spis zdjęć………..71
Spis rysunków………..72
Załącznik………..73
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|