Projekt Standardowej Procedury Operacyjnej dla Restauracji

11 października 2015 0 Przez administrator


Wstęp………4
1.1 Wprowadzenie – istota pracy

1.2 Analiza unormowan i literatury przedmiotu pracy……… 4
1.3 Uklad pracy ………5
1.4 Podstawowe okreslenia skróty i symbole……… 5

2. Charakterystyka uwarunkowan funkcjonowania restauracji

2.1 Cel i zadania restauracji ………8
2.2 Model kontekstowy restauracji ………9
2.2.1 Diagram kontekstowy restauracji ………9
2.2.2 Charakterystyka obiektów otoczenia (aktorów) restauracji……… 10
2.3 Model przypadków uzycia restauracji……… 10
2.3.1 Diagram przypadków uzycia restauracji……… 10
2.3.2 Charakterystyka przypadków uzycia restauracji……… 11
2.3.3 Diagramy czynnosci przypadków uzycia restauracji……… 12
2.4 Analiza zagrozen funkcjonowania restauracji……… 26
2.4.1 Analiza zagrozen realizacji poszczególnych przypadków uzycia……… 26
2.4.2 Charakterystyka mozliwych nastepstw (niekorzystnych skutków) wystapienia wyróznionych zagrozen w realizacji poszczególnych przypadków uzycia……… 29
2.4.3 Okreslenie wypadkowego zbioru mozliwych zagrozen funkcjonowania restauracji ………32

3. Zapobieganie zagrozeniom funkcjonowania restauracji

3.1 Analiza możliwości zapobiegania wystapieniu wyróznionych rodzajów zagrozen funkcjonowania restauracji……… 33
3.2 Analiza niezbednych do wykonania przedsiewziec zapobiegajacych powstaniu wyróznionych rodzajów zagrozen funkcjonowania restauracji ………34
3.3 Analiza potrzeb logistycznych zapobiegania wystapieniu wyróznionych rodzajów zagrozen funkcjonowania restauracji ………34

4. Przygotowanie restauracji na przypadek wystapienia zagrozen jego funkcjonowania

4.1 Analiza pozadanych sposobów reagowania restauracji na wystapienie wyróznionych rodzajów zagrozen jego funkcjonowania……… 36
4.2 Analiza niezbednych do wykonania przedsiewziec przygotowujacych restauracje na wystapienie wyróznionych rodzajów zagrozen jego funkcjonowania……… 37
4.3 Analiza potrzeb logistycznych przygotowania restauracji na wystapienie wyróznionych rodzajów zagrozen jego funkcjonowania ………38

5. Reagowanie restauracji na przypadek wystapienia zagrozen jego funkcjonowania

5.1 Podstawowe zasady reagowania w przypadku wystapienia wyróznionych zagrozen funkcjonowania restauracji ………39
5.2 Standardowa Procedura Operacyjna w przypadku oparzenia termicznego ………39
5.2.1 Torowy diagram czynnosci ………40
5.2.2 Opis uwarunkowan i sposobu realizacji czynnosci ………42
5.2.3 Baza danych procedury ………43
5.2.4 Projekt stosowania procedury ………43

Podsumowanie……… 45
Literatura ………46