System zarządzania jakością w produkcji XYZ

21 października 2015 0 Przez administrator


Wstęp

Rozdział 1.
Charakterystyka firmy i otoczenia

1.1. Profil i zakres działania Spółdzielni X
1.2. Struktura organizacyjna zakładu
1.3. Asortyment i sprzedaż wyrobów
1.4. Rynek zbytu, dystrybucja, konkurencja
1.5. Rynek surowca


Rozdział 2.
Wymagania i normy w procesię produkcyjnym zapewniające
wysoką jakość

2.1. Istota systemu HACCP
2.2. Pozyskiwanie mleka
2.3. Lokalizacja zakładu mleczarskiego
2.4. Proces produkcyjny
2.5. Magazynowanie wyrobów gotowych


Rozdział 3.
Zapewnienie jakości produktów na przykładzie XYZ

3.1. Zaopatrzenie w surowiec
3.2. Przebieg procesu technologicznego
3.3. Postępowanie z wyrobem gotowym
3.4. Ocena systemu zarządzania jakością w XYZ


Bibliografia