Technologia uprawy marchwi jadalnej

20 grudnia 2020 0 Przez administrator


Wstep i cel pracy………. 4

Rozdzial I
Charakterystyka oraz odmiany marchwi ……….6

Rozdzial II
Ogólna charakterystyka gospodarstwa ……….18

Rozdzial III
Technologia uprawy marchwi w badanym gospodarstwie

1. Zmianowanie i uprawa roli………. 18
2. Wysiew ……….20
3. Nawozenie i pielegnacja………. 24
4. Organizmy szkodliwe………. 26
4.1. Zachwaszczenie………. 26
4.2. Choroby………. 28
4.3. Szkodniki………. 32

Rozdzial IV
Biologiczna ochrona roslin

1. Srodki Ochrony Roslin – prawodawstwo polskie………. 34
2. Ochrona przed organizmami szkodliwymi………. 34

Rozdzial V
Zbiór oraz przechowywanie

1. Zasady prawidlowego zbioru, zbiory wlasciwe………. 37
2. Sposoby przechowywania ……….40

Podsumowanie i wnioski………. 46
Literatura………. 48
Spis rysunków ……….50
Spis tabel ……….51
Spis fotografii………. 53
Streszczeni

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto