Technologia uprawy rzepaku ozimego

1. Wstęp i cel pracy

2. Znaczenie gospodarcze rzepaku ozimego

3. Wymagania klimatyczno-glebowe

4. Technologia produkcji rzepaku ozimego

4.1.Stanowisko i uprawa roli
4.2.Dobór materiału siewnego i siew
4.3.Nawożenie
4.4.Ochrona chemiczna
4.5.Zbiór


5. Charakterystyka gminy Szydłowo i gospodarstwa

6. Technologia uprawy rzepaku w gospodarstwie

6.1. Stanowisko i przedplon


7. Uprawa pożniwna i przygotowanie gleby do siewu

8. Wybór odmiany, siew oraz obsada roślin na plantacji
8.1. Pielęgnacja rzepaku

Podsumowanie
Spis literatury

Aby pobrać, wyślij SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto