Współczesne tendencje wykorzystania mrożenia w przemyśle spożywczym i gastronomii.
6 marca 2019
Wstęp
Rozdział 1.
Cel, zakres i metodyka pracy
1 Przegląd literatury
2. Rynek żywności mrożonej
Rozdział 2.
Proces zamrażania
1. Czynniki wpływające na jakość produktów mrożonych
2. Zmiany jakościowe w produkcie mrożonym
3.1. Fizyczne zmiany w produkcie mrożonym
3.2. Zmiany chemiczne i biologiczne
3.3. Zmiany mikrobiologiczne
3.4. Wpływ szybkości mrożenia na jakość produktu
Rozdział 3
Współczesne technologie mrożenia żywności(na przykładach)
3 1. Zamrażanie w powietrzu
3 1.1. Przykłady zamrażania owiewowego
3 1.2. Przykłady zamrażania fluidyzacyjnego
3.2. Zamrażanie kontaktowe
3.2.1. Przykłady zamrażania kontaktowego
3.3. Zamrażanie immersyjne (w cieczach niewrzących)
3.3.1. Przykłady zamrażania kriogenicznego
Podsumowanie
Bibliografia
Spis tabel
Spis rysunków
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|