Wyznaczenie parametrów procesu suszenia wybranych odmian jabłek

Wstęp

Rozdział I
Proces suszenia ujęcie teoretyczne

1.1.Właściwości wilgotnego powietrza ………..8
1.2.Ruch masy oraz ciepła w procesie suszenia ………..11
1.3.Kinetyka procesu suszenia ………..14


Rozdział II
Metody Utrwalania żywności

2.1.Podział metod utrwalania żywności……….. 19
2.2.Suszenie surowców roślinnych ………..25
2.3.Zmiany tkanki roślinnej wywołane procesem suszenia ………..28


Rozdział III
Wyniki i analiza

3.1.Materiał badawczy……….. 31
3.2.Metodyka badań ………..33
3.3.Oznaczanie zredukowanej ilości wody……….. 35
3.4.Wyniki……….. 36


Rozdział IV
Wnioski……….. 41

Zakończenie ………..43
Bibliografia ………..45

Aby pobrać, wyślij SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto