Zarządzanie usługą gastronomiczną
7 grudnia 2022
Rozdział 1
Proces zarzadzania usługą gastronomiczną
1.1. Podstawowe pojęcia związane z działalnością gastronomiczną
1.2. Funkcje gastronomi
1.3. Istota i cechy produktu w gastronomii
1.4. Pracownicy gastronomii
Rozdział 2
Rodzaje usług gastronomicznych. Formy obsługi
2.1.Usługi podstawowe
2.2 Usługi kulturalne – rozrywkowe
2.3.Usługi uzupełniające
Rozdział 3
Organizacja bankietu zasiadniczego
3.1. Czynności wstępne
3.2. Formy ustawienia stół
3.3. Nakrywanie stołów bankietowych
3.4. Dekoracja stołów bankietowych
3.5. Obsługa gości
3.6. Karty dań
Bibliografia
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|