Analiza i implementacja usprawnień przedsiębiorstw sektora przekąsek (chipsy)

2 marca 2019 Wyłączono Przez administrator

Wstęp

Rozdział 1
Teoretyczne podstawy zarządzania przedsiębiorstwem

1.1. Charakterystyka podstawowych zagadnień dotyczących zarządzania
1.2. Podejście do zarządzania
1.3. Wybrane koncepcje zarządzania
1.3.1. TQM
1.3.2. Lean Management


Rozdział 2
Specyfika funkcjonowania przedsiębiorstw produkcyjnych sektora przekąsek

2.1. Ogólne wiadomości o specyfice funkcjonowania przedsiębiorstw produkcyjnych małych i średnich
2.2. Znaczenie jakości dla efektywności działalności przedsiębiorstwa produkcji spożywczej – współczynniki efektywności


Rozdział 3
Charakterystyka podmiotu badań

3.1. Branża przekąsek solonych
3.2. Charakterystyka badanego przedsiębiorstwa
3.3. Identyfikacja problemów w zakresie funkcjonowania podmiotu badań i pierwsze propozycje usprawnień


Rozdział 4
Projekt usprawnień w fabryce

4.1. 5S jako fundament optymalizacji
4.2. SMED, jako maksymalizowanie efektywności procesu przezbrajania
4.3. Usprawnienia w zakresie ergonomii pracy – przykład reprezentatywny


Zakończenie
Streszczenie
Spis literatury
Spis tabel i rysunków
Załączniki

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto