Dania barowe-produkcja i systemy ekspedycji.
1. Wstęp.........3 2. Dania barowe i ich rodzaje.........5 3. Organizacja ekspedycji dan barowych.........11 4. Sposób…
Prace z dziedziny Gastronomia Hotelarstwo. Tematy, spisy treści, plany prac. Prace magisterskie, prace licencjackie jako gotowe wzory i przykładowe prace naukowe.
1. Wstęp.........3 2. Dania barowe i ich rodzaje.........5 3. Organizacja ekspedycji dan barowych.........11 4. Sposób…
Wstęp.........2 Rozdział 1. Jakość usługi hotelarskiej w świetle literatury..........5 Rozdział 2. Metodologia badan..........17 2.1. Pojęcie…
Wstęp.........2 Rozdział I. 1.1. Poczatki hotelarstwa - rys historyczny..........4 1.2. Podstawowe pojęcia – definicje..........9 1.3.Wymogi…
Wstęp.........3 Rozdział I. Pojecia i definicje zwiazane z opracowaniem 1.1. Pojecia zwiazane z turystyka.........6 1.2.…
Wstęp Rozdział I Hotel i usługi hotelarskie 1.1 Historia rozwoju hotelarstwa na swiecie i w…
Wstęp ............3 Rozdział I. Cele i funkcje restrukturyzacji podmiotu gospodarczego 1.1 Restrukturyzacja jako celowa zmiana............…
Wstęp.........3 Rozdział I. Hotel i usługi hotelarskie 1.1 Zarys rozwoju hotelarstwa w Polsce i na…
Wstęp..........4 Rozdział I. Typy zakladów hotelarskich 1.1. Definicja i pojecie zakladu hotelarskego .......... 6 1.2.…
Wstęp ............ 2 Rozdział I. Uslugi i ich istota 1.1 Klasyfikacja usług ............ 3 1.2…
Wstęp.............. 2 Rozdział I. Hotel jako przedsiebiorstwo 1.1. Pojęcie, funkcje i rodzaje obiektów noclegowych ..............3…