Analiza funkcjonowania obiektów hotelarskich na przykładzie XYZ


Wstęp

Rozdzial 1.
Hotel i usluga hotelarska – specyfika pojec

1.1. Historia hotelarstwa w polsce i na swiecie
1.1.1. Rozwój hotelarstwa na swiecie
1.1.2. Rozwój hotelarstwa w Polsce
1.2. Hotel jako przedsiebiorstwo turystyczne
1.2.1. Przedsiebiorstwo turystyczne – istota i funkcje
1.2.2. Hotel w strukturze obiektów hotelarskich
1.2.3. Kategoryzacja obiektów hotelarskich
1.3. Uslugi hotelarskie i ich charakterystyka

Rozdzial 2.
Podstawowe zespoly funkcjonalne obiektu hotelarskiego

2.1. Otoczenie i budynek
2.2. Recepcja -kluczowy komponent funkcjonowania przedsiębiorstwa hotelowego
2.3. Komunikacja wewnetrzna i transport zewnetrzny
2.4. Czesc mieszkalna i sluzba pieter
2.5. Zespól gastronomiczny

Rozdzial 3.
Funkcjonowanie hotelu XYZ w latach 2009-2012

3.1. Powstanie i rozwój hotelu
3.2. Wielkosc i struktura ruchu turystycznego gosci w hotelu ted
3.3. Wskazniki zdolnosci uslugowej i technicznej hotelu XYZ


Zakończenie
Bibliografia
Spis tabel
Spis rysunków i wykresów


 

Promocja 50 % 4,92 zł Promocja do końca miesiąca Promocja 50 % 4,92 zł Promocja do końca miesiąca Promocja 50 % 4,92 zł Promocja do końca miesiąca

Zostaw komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>