Atrakcyjność gastronomiczna róznych zakatków swiata na podstawie wybranych krajów Azjatyckich.
26 października 2015
Wstęp………..3
Rozdział 1
Definicja atrakcyjnosci turystycznej.
1.1. Atrakcyjność gastronomiczna kuchni azjatyckiej………..5
Rozdział 2
Charakterystyka kuchni japonskiej.
2.1. Historia kuchni japonskiej………..6
2.2. Logika i estetyka kuchni japonskiej………..8
2.3. Techniki kulinarne i przyprawy kuchni japonskiej………..12
2.4. Japonskie restauracje………..17
Rozdział 3
Charakterystyka kuchni chinskiej.
3.1. Historia kuchni chinskiej………..20
3.2. Cztery nurty kuchni chinskiej………..20
3.3. Kult spozywania posilków………..23
3.4. Magiczne przybory kuchenne………..26
3.5. Menu róznorodne, czyli potrawy i ich skladniki………..27
3.6. Restauracje chinskie………..29
Rozdział 4
Atrakcyjność kuchni Azjatyckich w ocenie badanych………..30
Zakończenie………..36
Spis literatury………..37
Spis wykresów………..38
Zalaczniki………..39
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|