Wstęp……..3
Rozdział I.
Dystrybucja produktów jako element marketingu przedsiębiorstwa……..4
1.1. Istota i rola dystrybucji produktów
1.2. Funkcje dystrybucji produktów
1.3. Rodzaje dystrybucji produktów
1.4. Dystrybucja produktów a inne instrumenty marketingu
Rozdział II.
Kanały dystrybucji i kryteria ich wyboru……..19
2.1. Pojęcie i istota kanałów dystrybucji
2.2. Typologia i charakterystyka podstawowych kanałów marketingowych
2.3. Wybór kanałów dystrybucji
2.3.1. Czynniki wpływające na wybór kanałów dystrybucji
2.3.2. Etapy wyboru kanałów
2.4. Pośrednicy w kanałach dystrybucji
Rozdział III.
Charakterystyka Cukrowni XYZ jako podmiotu badawczego ……..37
3.1. Rys historyczny Cukrowni XYZ
3.2. Struktura organizacyjna
3.3. Sytuacja ekonomiczno-finansowa
3.4. Przekształcenia własnościowe
Rozdział IV.
System dystrybucji produktów Cukrowni XYZ……..52
4.1. Kanały dystrybucji cukru
4.2. Koszty i limitowanie cukru
4.3. Pośrednicy cukrowni
4.4. Magazynowanie i transport cukru
Zakończenie ……..65
Bibliografia…….. 66