Lokowanie produktu jako forma reklamy na przykładzie wybranych polskich programów kulinarnych

4 marca 2019 0 Przez administrator


Wstęp

Rozdział 1
Product placement czyli lokowanie produktu

1.1. Product Placement – istota zagadnienia
1.2. Product placement – zagadnienia definicyjne
1.3. Mechanizm oddziaływania product placement
1.4. Uwarunkowania wykorzystania product placement
1.5. Wady i zalety product placement
1.6. Etyczno-prawne aspekty product placement
1.6.1. Prawne uwarunkowania stosowania product placement
1.6.2. Krytyka i obrona product placement
1.6.3. Regulacje prawne product placement
1.7. Wnioski z badania nad społecznym wizerunkiem product placement


Rozdział 2
Rodzaje product placement

2.1 Rodzaje Product placement
2.2 Sposoby obecności produktu w programie


Rozdział 3
Product placement w programach kulinarnych TVN

3.1. Charakterystyka Stacji TVN
3.2. Produkt placement w programie Kuchenne Rewolucje
3.3. Produkt Placement a gotowanie


Zakończenie
Bibliografia

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto