Rodzaje zakladów gastronomicznych w Unii Europejskiej – porównanie Polski, Anglii, Francji, Wloch i Hiszpanii
26 października 2015
Wstęp……….. 5
Rozdział 1.
Czym jest gastronomia?
1.1. Podstawowe pojęcia zwiazane z gastronomia……….. 7
1.2. Cechy gastronomii……….. 9
1.3. Funkcje gastronomii……….. 10
Rozdział 2.
Podstawowe rodzaje zakladów gastronomicznych w Europie
2.1. Popularne klasyfikacje zakladów gastronomicznych ………..13
2.2. Analiza podstawowych europejskich zakladów gastronomicznych……….. 16
Rozdział 3.
Gastronomia w wybranych krajach europejskich ………..19
3.1. Polska ………..20
3.2. Anglia ………..22
3.3. Francja……….. 25
3.4. Wlochy ………..26
3.5. Hiszpania………..27
Rozdział 4.
Tendencje rozwojowe w gastronomii europejskiej w XXI ………..30
Zakończenie ………..34
Bibliografia……….. 36
Spis rysunków ………..38
Spis tabel ………..38
Spis wykresów ………..38
Spis zdjec ………..38
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|