Tłuszcze 'omega’ w produktach spożywczych i suplementach diety

3 marca 2019 Wyłączono Przez administrator

Wstęp……….3

Rozdział 1
Zasady zdrowego odżywiania się i suplementacji diety

Rozdział 2
Tłuszcze i kwasy tłuszczowe jako kluczowy element diety człowieka

2.1. Tłuszcze w teorii……….8
2.2. Podział tłuszczów……….9
2.3. Kwasy tłuszczowe nasycone i w konfiguracji trans kontra kwasy tłuszczowe nienasycone……….11


Rozdział 3
Kwasy tłuszczowe omega, jako najlepsza dla człowieka forma tłuszczów

3.1. Kwasy omega w teorii……….13
3.2. Wpływ kwasów tłuszczowych omega na zdrowie……….15


Rozdział 4
Przegląd produktów spożywczych zawierających kwasy tłuszczowe OMEGA

4.1. Wprowadzenie……….19
4.2. Oleje roślinne……….19
4.3. Ryby i olej z ryb……….28


Rozdział 5
Suplementy diety z kwasami tłuszczowymi OMEGA.34

Podsumowanie i wnioski……….37
Piśmiennictwo……….40
Streszczenie i słowa kluczowe……….43

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto