Jakość usług gastronomicznych w wybranych obiektach hotelarskich
21 października 2015
Wstęp………..3
Rozdział I.
Cel, zakres i metodyka pracy………..4
Rozdział II.
Podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa
2.1. Definicja i istota obiektów hotelarskich………..5
2.2. Kategoryzacja obiektów hotelarskich………..11
2.3. Części składowe obiektu hotelarskiego………..16
2.4. Rodzaje zakładów gastronomicznych w obiektach hotelarskich………..23
Rozdział III
Usługa hotelarska jako produkt
3.1. Usługi świadczone w obiekcie hotelarskim………..25
3.2. Rodzaje zakładów gastronomicznych w obiekcie hotelarskim………..29
3.3. Rodzaje usług gastronomicznych świadczonych w obiekcie hotelarskim………..32
Rozdział IV
Analiza ofert usług gastronomicznych w wybranych zakładach hotelarskich
4.1. Mercure Grand Hotel w Warszawie ………..39
4.2. Hotel Mrongovia w Mrągowie………..43
4.3. Hotel Dwór Oliwski w Gdańsku………..47
4.4. Hotel Belvedere w Zakopanem………..51
Zakończenie………..55
Bibliografia ………..58
Spis ilustracji
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|