Organizacja i funkcjonowanie sieci hotelu Ibis Budget na przykładzie Wrocławia i Krakowa
3 marca 2019
Wstęp…………4
Rozdział 1
Hotel i usługi hotelarskie
1.1. Zarys historii hotelarstwa w Polsce i na świecie………… 6
1.2. Usługi hotelarskie- rodzaje………… 9
1.3. Pojęcia związane z hotelarstwem …………11
1.4. Kategoryzacja obiektów hotelarskich………… 12
Rozdział 2
Organizacja i funkcjonowanie działalności w obiektach hotelowych
2.1. Organizacja pracy………… 14
2.1.1 Administracja …………17
2.1.2 Recepcja …………18
2.1.3 Służba pięter………… 20
2.1.4 Gastronomia………… 21
2.2 Metody oddziaływania na jakość usług………… 22
2.2.1 Standaryzacja …………23
2.2.2 Planet 21 …………24
2.3 Lokalizacja …………26
Rozdział 3
Charakterystyka sieci hotelu Ibis Budget
3.1. Funkcjonowanie hotelu Ibis Budget w XYZ i ZYZ w latach 2005-2012
3.2. Analiza uzyskanych badań empirycznych przeprowadzonych w Hotelu Ibis w XYZ i we ZYZ………… 30
3.2.1 Opis wyników badań empirycznych …………30
3.2.2 Analiza badań empirycznych………… 38
3.3. Porównanie ruchu turystycznego w XYZ i ZYZ w latach 2005-2012………… 39
Podsumowanie oraz wnioski końcowe………… 41
Literatura:………… 44
Źródła internetowe………… 45
Spis tabel…………46
Ankieta………… 47
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|