Projekt linii technologicznej do produkcji koncentratu jabłkowego.
6 marca 2019
Wstęp……….4
Rozdział 1.
Pojęcia i definicje
1.1. Surowce……….5
1.2. Charakterystyka produktu………. 6
1.3. Substancje i środki dodatkowe………. 6
Rozdział 2.
Wymagania jakościowe dla surowca i wyrobu gotowego
2.1. Wymagania dla jabłka ……….7
2.2. Wymagania dla wody………. 8
2.3. Preparaty pektynolityczne ……….8
2.4. Wymagania dla koncentratu ……….9
Rozdział 3.
Proces produkcji
3.1. Cel i zakres pracy ……….21
3.2. Wymagania i załozenia projektowe ……….22
3.3. Schemat procesu produkcyjnego………. 23
3.4. Układ funkcjonalny pomieszczenia produkcyjnego………. 25
3.5. Dobór maszyn i urządzeń………. 27
Rozdział 4
Bilans zapotrzebowania na surowce, materiały pomocnicze i opakowania
4.1. Obliczenie wydajności surowca………. 39
4.2. Zapotrzebowania na energię………. 40
4.3. Zapotrzebowania na opakowania ……….41
Rozdział 5
Analiza kosztów produkcji ……….42
Podsumowanie ……….43
Literatura ……….44
Spis rysunków………. 47
Spis tabel………. 48
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|