Kultura obsługi w hotelu i jej wpływ na sprzedaż usługi turystycznej


Wstęp ………… 2

Rozdział I. Usługi i ich istota
1.1 Klasyfikacja usług ………… 3
1.2 Funkcje i cechy usług ………… 17
1.3 Istota, cechy i rodzaje usług turystycznych ………… 23

Rozdział II. Hotelarstwo i jego zadania

2.1 Rozwój hotelarstwa w Polsce i na świecie …………35
2.2 Cechy usług hotelarskich………... 40
2.3 Klasyfikacja obiektów hotelarskich ………… 56

Rozdział III. Kultura obsługi w hotelu

3.1 Kultura i jej znaczenie w organizacji …………64
3.2 Odpowiedni personel jako gwarancja właściwej obsługi klientów …………69
3.3 Właściwa obsługa gości hotelowych …………79

Zakończenie ………… 88
Literatura………… 89
Spis rysunków …………91
Spis tabel …………92

Aby pobrać, wyślij SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto