Kultura obsługi w hotelu i jej wpływ na sprzedaż usługi turystycznej

7 marca 2019 Wyłączono Przez administrator


Wstęp ………… 2

Rozdział I. Usługi i ich istota
1.1 Klasyfikacja usług ………… 3
1.2 Funkcje i cechy usług ………… 17
1.3 Istota, cechy i rodzaje usług turystycznych ………… 23

Rozdział II. Hotelarstwo i jego zadania

2.1 Rozwój hotelarstwa w Polsce i na świecie …………35
2.2 Cechy usług hotelarskich………… 40
2.3 Klasyfikacja obiektów hotelarskich ………… 56

Rozdział III. Kultura obsługi w hotelu

3.1 Kultura i jej znaczenie w organizacji …………64
3.2 Odpowiedni personel jako gwarancja właściwej obsługi klientów …………69
3.3 Właściwa obsługa gości hotelowych …………79

Zakończenie ………… 88
Literatura………… 89
Spis rysunków …………91
Spis tabel …………92