Magazynowanie zywnosci mrozonej na przykładzie firmy XXX
25 października 2015
Wstęp………4
Rozdział I.
Polski przemysl spozywczy………6
1.1. Polski przemysl spozywczy na tle Unii Europejskiej
1.2. Handel zagraniczny artykulami rolno-spozywczymi
1.3. Glówni odbiorcy polskich produktów
1.4. Przemysl spozywczy po integracji z UE
1.5. Globalizacja w polskim przemysle spozywczym – szanse i zagrozenia w kontekscie rynku europejskiego
1.6. Ocena szans i zagrozen
1.7. Rynek mrozonek ogólem
Rozdział II.
Istota zywnosci mrozonej………23
2.1. Rynek mrozonych owoców i warzyw w Polsce
2.2. Perspektywy zapotrzebowania na mrozone owoce i warzywa7
2.3. Nawyki zywieniowe
Rozdział III.
Magazynowanie zywnosci………32
3.1. Rola magazynu
3.2. Utrwalanie zywnosci metoda zamrazania
3.3. Czynniki wpływajace na dlugosc zycia produktu
3.4. Analiza Zagrozen i Krytyczne Punkty Kontroli – system HACCP
Rozdział IV.
Magazynowanie zywnosci mrozonej na przykładzie spółki akcyjnej xxx………50
4.1. Historia działalności Firmy Handlowej XXX
4.2. Zarys ogólny działalności Firmy Handlowej XXX
4.2.1. Działalność handlowa
4.2.2. Działalność logistyczna
4.2.3. Działalność uslugowa
4.3. Dane finansowe Firmy Handlowej XXX
4.4. Zaplecze techniczne i technologiczne
4.5. System Qguar WMS Pro ver. 5.0 w spółce XXX
4.6. Przyklady wdrozonych procedur
Wnioski………94
Bibliografia
Spis stron internetowych
Spis tabel
Spis wykresów
Spis rysunków
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|