Analiza poziomu bezpieczenstwa i higieny pracy na przykładzie firmy produkcyjno-handlowej
11 października 2015
Wstęp…………6
Rozdział I.
Kształtowanie warunków bezpieczenstwa i higieny pracy w przedsiębiorstwie…………8
1.1. Podstawy prawne w dziedzinie bhp
1.2. Pojęcie i klasyfikacja chorób zawodowych
1.3. Pojęcie i klasyfikacja wypadków przy pracy
1.4. System zarządzania bezpieczenstwem i higiena pracy
Rozdział II.
Charakterystyka przedsiębiorstwa XYZ…………31
2.1. Historia przedsiębiorstwa
2.2. Forma organizacyjno-prawna
2.3. Misja organizacji
2.4. Pozycja rynkowa przedsiębiorstwa
2.5. Obszar i zakres działania firmy
2.6. Struktura organizacyjna
2.7. Struktura zatrudnienia
Rozdział III.
Analiza stanu bezpieczenstwa i higieny pracy w firmie XYZ…………54
3.1. Liczba czestotliwosci i ciezkosci wypadków przy pracy
3.2. Wypadki przy pracy wg wieku poszkodowanych
3.3. Wypadki przy pracy wg stazu pracy
3.4. Wypadki przy pracy wg czasu
3.5. Przyczyny wypadków przy pracy
3.6. Zalozenia i ogólne cele w zakresię bezpieczenstwa i higieny pracy
3.6.1. Polityka w zakresię ochrony srodowiska i bezpieczenstwa pracy
3.6.2. Środki ochrony indywidualnej
3.6.3. System szkolen bhp w przedsiębiorstwie
Zakończenie…………72
Bibliografia
Spis tabel
Spis rysunków
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|