Analiza skupu produktów zwierzecych w latach 2000 – 2008
25 października 2015
Wstęp
Rozdział I
Znaczenie produktów pochodzenia zwierzecego oraz ich rola w zywieniu czlowieka
1.1. Mleko i produkty pochodne
1.2. Mieso wieprzowe i produkty pochodne
1.3. Mieso wolowe i produkty pochodne
Rozdział II
Wielkosc produkcji krajowej mleka i produktów pochodzenia zwierzecego
2.1. Produkcja produktów zwierzecych
2.2. Poglowie zwierzat gospodarskich
2.3. Produkcja zywca rzeznego
Rozdział III
Wielkosc krajowego skupu mleka i innych produktów pochodzenia zwierzecego
3.1. Skup produktów zwierzecych
3.2. Skup produktów pochodzenia zwierzecego wedlug grup produktów
3.3. Skup produktów pochodzenia zwierzecego wedlug województw
Zakończenie
Literatura
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|