Ocena jadłospisu jednego z warszawskich szpitali.


Wstęp………..8

I. Cel i zakres pracy……….. 9

II. Przegląd piśmiennictwa

1. Niedożywienie osób hospitalizowanych………..10
2. Zalecenia żywieniowe dla osób hospitalizowanych ………..13
3. Normy żywieniowe dla osób hospitalizowanych ………..16


III. Metodyka

1. Ocena jakościowa ………..18
2. Ocena ilościowa……….. 20


IV. Wyniki

1. Ocena jakościowa……….. 23
2. Ocena ilościowa ………..29


V. Dyskusja wyników ………..35
Wnioski ………..39
Spis piśmiennictwa ………..40
Aneks ………..44

Aby pobrać, wyślij SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto