Opracowanie biokompozytu wartościowego do wykorzystania w rolnictwie

4 marca 2019 Wyłączono Przez administrator


Wstęp

Rozdział 1
Przegląd literatury

1.1. Biokompozyty
1.1.1. Definicja biokompozytów
1.1.2. Właściwości i zastosowanie biokompozytów
1.2. Torf i produkty torfowe
1.2.1. Definicja torfu
1.2.2. Właściwości fizyczne torfu
1.2.3. Właściwości chemiczne torfu
1.2.4. Wyroby z torfu
1.3. Skrobia


Rozdział 2
Cel i zakres pracy

Rozdział 3
Materiał i metodyka badań

3.1. Materiał badawczy
3.2. Stanowisko badawcze
3.3. Metodyka badań
3.4. Przebieg badań – badanie udarności metodą Charpy’go


Wyniki badań
Podsumowanie i wnioski
Bibliografia

Opis zawartości pracy:

Struktura niniejszej pracy bazuje na dwubiegunowości.

Pierwszą jej część stanowi teoretyczne zestawienie informacji dotyczących kompozytów zarówno syntetycznych, jak
i naturalnych. Stanowi całościowy przegląd wyrobów z torfu i norm jego dotyczących. Zawiera charakterystykę skrobi ze szczególnym ukierunkowaniem na skrobię ziemniaczaną,
która jest nieodłącznym elementem pracy.

Druga, jako część badawcza, określa sposób i technologię wykonania materiału biokompozytowego na bazie torfu, metodykę jego badań oraz zestawienie i interpretację wyników. W tym miejscu opisane zostały wykorzystane w celu realizacji założenia badawczego – urządzenia i narzędzia oraz program służący do badań statystycznych.
Całość pracy podsumowują wnioski, które nasunęły się podczas przeprowadzania badań, wynikające z dogłębnej analizy tematyki oraz zawartych w niej informacji.

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto