Postępowanie dietetyczne w chorobie Leśniowskiego – Crohna

3 marca 2019 Wyłączono Przez administrator


Wstęp

Rozdział 1
Ogólna charakterystyka choroby Leśniowskiego – Crohna

1.1. Objawy choroby Leśniowskiego – Crohna
1.2. Etiopatogeneza choroby Leśniowskiego – Crohna
1.3. Rozpoznanie


Rozdział 2
Leczenie

2.1. Leczenie farmakologiczne
2.2. Leczenie chirurgiczne
2.3. Leczenie dietetyczne
2.3.1. Zalecenia żywieniowe
2.3.2. Przykładowe jadłospisy w chorobie Leśniowskiego – Crohna


Rozdział 3

Powikłania

3.1. Powikłania miejscowe
3.2. Powikłania pozajelitowe


Podsumowanie
Bibliografia

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto