Wprowadzenie systemu HACCP w hotelu XYZ.


Wstęp……… 4

Rozdzial 1.
System HACCP

1.1. Powstanie systemu HACCP 4………
1.2. Charakterystyka i zasady systemu HACCP……… 6
1.3. Zastosowanie systemu HACCP oraz unormowania prawne……… 8

Rozdzial 2.
Hotel XYZ

2.1. Historia oraz charakterystyka Hotelu XYZ ……… 10
2.2. Oferta uslugowa Hotelu XYZ ……… 14
2.3. Problematyka bezpieczenstwa. ……… 15

Rozdzial 3.
Gastronomia hotelowa……… 18

Rozdzial 4.
Działania realizowane celu wprowadzenia HACCP w gastronomii hotelowej

4.1. Przygotowanie GMP, GHP, HACCP ……… 25
4.2. Efekty ……… 27

Zakończenie 31
Literatura 32
Spis fotografii 33

 

Promocja 50 % 4,92 zł Promocja do końca miesiąca Promocja 50 % 4,92 zł Promocja do końca miesiąca Promocja 50 % 4,92 zł Promocja do końca miesiąca

Zostaw komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>