Stabilność mikrobiologiczna kosmetyków

10 listopada 2019 Wyłączono Przez administrator

Rozdział 1
Wstęp………. 4

Rozdział 2
Problem stabilności mikrobiologicznej w kosmetykach………. 7

Rozdział 3
Rodzaj bakterii występujących w kosmetykach………. 23

Rozdział 4
Czynniki wpływające na stabilność mikrobiologiczną……….35

Rozdział 5
Wpływ rodzaju opakowania na stabilność mikrobiologiczną……….45

Rozdział 6
Rozdział badawczy

6.2. Cel i hipotezy pracy………. 53
6.2. Materiały i metody badań………. 54
6.3. Omówienie wyników badań………. 60
6.4. Podsumowanie i wnioski ……….62


Zakończenie………. 64
Bibliografia………. 65
Spis rysunków………. 70
Spis tabel………. 71

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto