Konkurencyjność organizacji
11 października 2020
Wstęp
Rozdział I
Konkurencyjność przedsiębiorstw
1.1. Pojęcie i kryteria konkurencyjności
1.2. Istota konkurencyjności
1.3. Czynniki wpływające na konkurencyjność przedsiębiorstw
Rozdział II
Kultura organizacyjna i klimat organizacyjny przedsiębiorstwa
2.1. Pojęcie kultury organizacyjnej oraz klimatu organizacyjnego
2.2. Czynniki warunkujące klimat organizacyjny
2.3. Typologia kultur organizacyjnych
Rozdział III
Pozytywny Potencjał Organizacji
3.1. Istota i rozwój pojęcia Pozytywnego Potencjału Organizacji
3.2. Struktura Pozytywnego Potencjału Organizacji
3.3. Znaczenie PPO dla zachowań pracowniczych
Rozdział IV
Analiza konkurencyjności kulturowej w koncepcji pozytywnej organizacji w badanej organizacji
4.1. Charakterystyka badanej organizacji
4.2. Metoda badawcza
4.3. Interpretacja wyników badań – model konkurencyjności kulturowej w Pozytywnym Potencjale Organizacji
Zakończenie
Bibliografia
Spis tabel
Spis wykresów
Aneks
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|