Transport specjalistyczny na przykładzie przewozu artykulów zywnosciowych
Wprowadzenie, cel pracy Rozdział 1. Systemy bezpieczenstwa zdrowotnego 1.1. Ustawa o bezpieczenstwie zywnosci i zywienia 1.1.1. Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej 1.1.2. System zarządzania bezpieczenstwem zywnosci – HACCP 1.1.3. IFS – International Food Standard 1.1.4. IFC Logistic 1.2. Uregulowania prawne przewozu drogowego zywnosci 1.2.1. Międzynarodowe uregulowania prawne przewozu drogowego zywnosci 1.2.2. Krajowe uregulowania prawne przewozu drogowego zywnosci 1.2.3. Protokól ATP 1.2.4. Obszar obowiazywania Umowy ATP Rozdział 2. Warunki transportu produktów spozywczych i zywnosciowych 2.1. Informacje ogólne o produktach spozywczych 2.2. Przewóz artykulów spozywczych 2.3. Warunki temperaturowe podczas transportu produktów zywnosciowych wg Umowy ATP z 2010r 2.4. Rodzaje pojazdów przeznaczonych do transportu…