Technologia i aparatura cukrownicza w Polsce – początki i wyzwania współczesności
10 stycznia 2022
Wstęp
Rozdział I
Historia cukrownictwa w Polsce
1.1 Początki produkcji cukru
1.2 Technologia produkcji
1.3 Rozmieszczenie cukrowni
Rozdział II
Cukrownictwo w Polsce po II wojnie światowej
2.1. Infrastruktura przemysłu cukrowniczego
2.2. Technologia produkcji
2.3. Rozwój i odbudowa potencjału produkcyjnego cukrowni.
Rozdział III
Organizacja przemysłu cukrowniczego i nowoczesne technologie produkcji we współczesnej Polsce
3.1. Najnowsza technologia produkcji cukrowniczej
3.2. Infrastruktura przemysłu cukrowniczego w Polsce ( liczba i rozmieszczenie zakładów przemysłowych tej branży)
3.3. Wielkość produkcji sektora cukrowniczego
3.4. Prognozy na przyszłość
Podsumowanie
Bibliografia
Spis tabel
Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505Wpisz otrzymany kod : |
---|