Właściwości zdrowotne miodów w świadomości konsumenta

16 listopada 2021 Wyłączono Przez administrator


Wstęp

1. Część teoretyczna
1.1 Proces technologiczny miodu
1.2 Miód wielokwiatowy
1.3 Miód rzepakowy
1.4 Miód spadziowy
1.5 Miód lipowy
1.6 Miód akacjowy
1.7 Miód pochodzenia sztucznego

2. Część badawcza

2.1 Badanie ankietowe

3 Analiza wyników przeprowadzonych badań

3.1 Hipotezy Badawcze
3.2 Wyniki Badań
3.3 Analiza Wyników Badań

Podsuwanie
Literatura
Spis tabel oraz rysunków
Załączniki

Pobierz, wysyłając SMS o treści FOR.PRACA pod numer 92505

Wpisz otrzymany kod :

Po wpisaniu kodu, kliknij "Pobieram PDF/DOCX", pobieranie rozpocznie się automatycznie

Koszt 25 zł netto | 30,75 zł brutto